1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. The Vainglory Forums are Closing READ MORE 

Finland/Suomi porukkaa

Discussion in 'Skandinavisk / Svenska / Dansk / Norsk' started by Suurimies, Aug 29, 2015.

 1. EileenPoooo
  Offline

  EileenPoooo Meekos

  juu, voiaan joskus pelata yhessä..
 2. EileenPoooo
  Offline

  EileenPoooo Meekos

  mulla on tällä hetkellä 7 hopea ja ign EileenPoooo
 3. EileenPoooo
  Offline

  EileenPoooo Meekos

  Moi! Etsinki "vainglory suomi" netistä ja löysin tän. Haluaisin tutustua enmmän suomalaisiin pelaajiin ja nimi pelissä EileenPoooo
 4. MuroPecca
  Offline

  MuroPecca Minion

  Mikä ettei :) Tosin koulun takia ei todellakaa rajattomasti ole pelaamiselle aikaa, niin sillon ku sitä löytyy niin mahollisimman paljon yritän pelata kiltalaisten kanssa. Siks kysynkin ootko sä missään tällä hetkellä? Meillä olis semi-aktiivinen ja tosi sosiaalinen (meillä on chattisovellus pelin ulkopuolella yhteyden pitämiseen ja sitä käytetään PALJON) kilta, ja jos sattuu liittyminen kiinnostamaan nii yhdessä pelaamisesta saattais tulla hyödyllisempää :)
 5. boduyday0812
  Offline

  boduyday0812 Meekos

  dịch vụ sửa nhà tại Tp HCM
  Hotline: 090.224.55.99 - (08) 667 555 29
  sua nha
 6. vignesgangboard
  Offline

  vignesgangboard Meekos

 7. Porta90
  Offline

  Porta90 Meekos

  Moro!
  Meillä on suomalaisia killassa Fin A team. Tällä hetkellä ei mitään rajotteita sisään pääsyyn. Kaikki suomalaiset tervetulleita harjotteleen ja pelaileen yhdessä :) Tottakai perus käyttäytymis säännöt pitää osata :) Oliko muita aktiivisia Suomi kiltoja viellä pystyssä? :)
 8. Kilgax
  Offline

  Kilgax Minion

  Alotteleva kapteeni etsii peliseuraa, miksi kapteeni? Oon pelannu useamman pelin jo, eikä kukaan muu valitse kapteenia koskaan.
  Beginner captain looking company. Why captain? I've played several games by now, and nobody never chooses to be captain.
  Nimi on Kilgax
  Name is Kilgax
 9. Kemppa
  Offline

  Kemppa Meekos

  Löytyykö kilpailuhenkistä porukkaa perustamaan uutta tiimiä meikäläisen kanssa? Tavoitteena alkuun reenata yhteispeli kuntoon ja nousta rankeissa. Tulevaisuudessa vois olla siisti pelata myös kilpailuissa tai ainakin osallistua karsintoihin. Tarkoitus ois jutella Discordissa pelien aikana.

  IGN: Kemppa
  Role: Captain/Jungle
  Rank: T4 Bronze (ennen taukoa peleistä oli T8)
 10. Osmou
  Offline

  Osmou Meekos

  VG veteraani etsii peliseuraa. VG pelattu enemmän tai vähemmän jo vuodesta 2015. En mielellään lähde pelaamaan alle 3 KDA pelaajien kanssa, sinun rankilla ei ole mitään väliä. Itse en ole nykyisellä accountilla pelannut rankedia ollenkaan, en viitsi lähteä pahoittamaan mieltäni soloQuessa. Jos yhteistyö ei suju ja et tykkää luistaa rooleissa, niin älä suotta lisäile kaveriksi. Itseltä onnistuu jokaisen roolin pelaaminen, mmutta pelaam mieluiten junglea tai carrya. https://vgpro.gg/players/eu/Osmouu Tuosta löytyy meikäläisen profiilili.

  Mikki ja headsetti on pakollisia. En lähde pelaamaan ilman.
  PS. Farmi > hero tapot = avain voittoon.
  Last edited: Jul 24, 2017
 11. Junglemestari
  Offline

  Junglemestari Meekos

  Joo ois kiva pelailla yhdessä!
  Oisko pistellä linkkejä, esim teidän discord servuille?

  Etsin peliseuraa myös muihin peleihin, kuten Quantum Siegeen, tää on toki vielä niin uusi peli ettei varmaan moni oo ees kuullut vielä.

Share This Page